Per sisè any consecutiu, l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) ha renovat el seu compromís amb ADVISORIA, des d’on assessorem als seus associats en àmbits legals, fiscals i laborals.

La signatura inicial del conveni amb APARTUR, associació que representa aquest sector a la província de Barcelona, es va fer a finals de l’any 2014. Des de llavors hem refermat aquest vincle mitjançant el qual el nostre bufet d’advocats i economistes ofereix assessorament de forma exclusiva i amb avantatges.

APARTUR es va constituir el 15 de novembre de 2004 amb la voluntat d’articular el sector al voltant d’uns objectius comuns, donant veu i vot a totes les empreses, i servir d’interlocutor a les administracions i d’altres institucions públiques i privades. Tot i així, l’objectiu d’APARTUR no és només el de defensar els interessos del sector sinó també oferir serveis als seus associats i per això compta amb diversos col·laboradors. Des d’ADVISORIA estem orgullosos de ser un d’aquests col·laboradors de forma contínua en els darrers 6 anys.