Granollers

El nostre despatx d’advocats a Granollers és una de les nostres seus centrals. Es tracta d'una oficina global amb una àmplia base de clients. L'equip d’advocats i economistes proporciona un assessorament en els àmbits fiscals, laborals i comptables, tant a empreses com a particulars.

A més, ADVISORIA destaca pel seu assessorament en fiscalitat corporativa, planificacions fiscals i reestructuracions empresarials, especialment per a empreses familiars.

Amb la vocació d'aglutinar coneixements i experiències en els àmbits jurídics i econòmics, juntament amb el despatx d’advocats de Mataró, treballem per a trobar la millor solució global a les necessitats dels nostres clients.

ADVISORIA compte amb l'aval de més de 2.000 clients, ens posem personalment a la seva disposició per a trobar satisfer les necessitats de particulars i empreses en els àmbits jurídic i econòmic.

Necessites més informació?

Política de privacitat

9 + 4 =

On estem a Granollers?

Granollers

Àrea jurídica

Per a donar aquest servei d’assessorament especialitzat, ADVISORIA disposa d’un equip jurídic conformat per advocats de contrastada experiència, una elevada preparació tècnica i una qualificada especialització en les següents matèries:

Dret mercantil i societari, dret concursal i segona oportunitat, dret laboral i seguretat social, dret esportiu, dret fiscal, dret bancari i els consumidors i usuaris, dret de la circulació, dret penal, dret civil, dret de família i de les persones, dret de successions, dret immobiliari i registral, dret administratiu i dret urbanístic.

Àrea econòmica
ADVISORIA ofereix dins l’àrea ECONÒMICA serveis que tenen com a objectiu satisfer les necessitats dels nostres clients en els àmbits fiscals, laborals i comptables.

Fiscalitat, laboral i recursos humans, consultoria financera, contablidad, consultoria tecnologica, declaracions d’impostos i d’obligacions tributàries, planificiació financera i d’estats comptables, compravenda d’empreses, branques d’activitat o actius, plans de viabilitat de noves empreses, gestió d’operacions societàries, auditories fiscals i laborals, assessorament en inspeccions, tributàries i recursos i al·legacions en matèria tributària.

Àrea Family Office
Vetllem per la unitat i l’harmonia de la família, respectant l’autonomia, la llibertat i la plenitud de tots els seus membres, amb la màxima confiança i proximitat del client.

Govern familiar i continuïtat, estructures i eines legals, patrimoni i riquesa, llegat i successió, benestar personal i familiar i emprenedoria familiar i saviesa col·lectiva