ADVISORIA by Talenom fa un pas endavant. Un pas històric i decisiu pel seu futur. A partir del mes de desembre, l’equip que us ha acompanyat durant els últims vint-i-sis anys, passarà a unir-se, definitivament, amb l’empresa finlandesa Talenom SLU amb la integració, en una de sola, de les dues companyies.

Després de la signatura de l’acord mercantil, arriba la fusió entre les dues companyies. Una decisió meditada i il·lusionant que reflecteix la nostra evolució i compromís continu amb l’excel·lència en els serveis d’assessorament i consultoria fiscal, comptable, laboral i legal.

A partir de dilluns i ja integrats Talenom, el nostre equip els continuarà oferint la mateixa qualitat i dedicació personalitzada que sempre ens ha caracteritzat. De fet, la integració a la filial espanyola de Talenom ens permet millorar els nostres àmbits d’especialització; afrontant nous reptes professionals cada vegada més importants, que ens faran poder oferir un ventall més ampli de serveis als nostres clients.

Han de saber que, aquesta nova realitat no afectarà de cap manera el nostre màxim objectiu, que continua sent donar resposta a les seves necessitats, oferint-los solucions eficients i el millor consell en cada cas.  

És indiscutible que a partir d’ara se’ns obre una nova etapa apassionant per a tot l’equip que fins ara ha format part d’ADVISORIA Advocats i Economistes. A partir d’ara encetem una nova oportunitat professional, que ens permetrà servir-los encara millor, oferint-los una experiència més completa i enriquidora.

Us agraïm la vostra confiança en nosaltres durant aquest procés de transformació i esperem continuar col·laborant amb vosaltres sota la marca Talenom.