Durant el 2017, ADVISORIA ha celebrat el seu vintè aniversari amb diferents activitats dirigides a clients, proveïdors, treballadors i gent relacionada amb l’empresa. Han estat diferents trobades més enllà de despatxos, visites a clients en els seus negocis o jutjats, que són el nostre hàbitat natural. I des d’ADVISORIA fem un bon balanç dels diferents actes i accions relacionades amb l’aniversari perquè han servit per enfortir els nostres vincles i crear xarxa entre els nostres propis clients. En primer lloc vam comptar amb el disseny de l’artista Perecoll pel logotip dels 20 anys. L’artista de Mataró, conegut per l’ús del color negre, va combinar aquest color amb un blau Klein elegant i amb caràcter. Els dos grans actes de l’aniversari han estat el torneig de pàdel que vam organitzar amb els nostres clients de Padel Indoor Mataró i la festa dels 20 anys que vam celebrar a Mas Pujol, Cabrera de Mar, amb l’assistència de més de 150 persones. I també durant aquest any hem apostat per fer publicitat a diferents mitjans de comunicació per donar a conèixer aquesta efemèride. Des de la darrera newsletter de desembre només ens resta donar-vos les gràcies a tots i totes per fer-ho possible i dir-vos que continuarem treballant per oferir-vos el millor consell.]]>