L’expressió carpe diem és segurament el llatinisme de més èxit popular. Vol dir “viu el dia”, i per extensió, ens convida a aprofitar el present, davant la inexorable fugacitat del temps i això hem après, a marxes forçades, aquests últims dos anys. Una pandèmia que ha trencat esquemes a tots els nivells, professionals i personals i que ens ha obligat a posar el fre de mà i ens ha fet tocar de peus a terra. Qui sap si ho necessitàvem. Potser no així, però la qüestió és que la covid ens ha arrossegat a viure el present, deixant de costat el futur perquè, qui sap què passarà demà, oi?
 
El que tenim clar, avui, és que 2021, més que un nou any, ens ha semblat una pròrroga de l’anterior. Amb aquesta certesa, i amb total franquesa,  se’ns fa molt complicat fer-ne un balanç més detallat. Així i tot, també ens és difícil predir com pot anar el 2022. Des d’ADVISORIA tenim algunes intuïcions però, ara com ara, només són sensacions absolutament subjectives.

Avui sabem queens hem passat els mesos assumint les conseqüències d’un any per oblidar, encaixant els cops més inesperats, sobreposant-nos i, una vegada més, dempeus per seguir endavant mentre, allà fora, ens regalen una falsa normalitat que encara avui, i després de tot el viscut, se’ns segueix fent bola.
 
Malgrat tot, el tarannà d’ADVISORIA és optimista. Ja ho sabeu. Mirem el futur amb un somriure i preferim seguir el nostre camí, deixant enrere el passat, acceptant els aprenentatges, però enfocats a l’avui, com es pugui o com ens deixin, però fent-ho. Evocant, com dèiem al principi, al tòpic de la famosíssima frase d’Horaci: Carpe diem quam minimum credula postero.
 
El que tenim clar és que, independentment de tot el que hagi de venir, aquest 2022 fem vint-i-cinc anys i això ens fa il·lusió perquè no és fàcil assolir aquesta fita i nosaltres ho podem celebrar, ara i aquí.
 
Aquest ha estat un recorregut de tot l’equip d’ADVISORIA. Un esforç comú amb una visió compartida d’aquells que sempre hi hem estat, del que hi van ser, dels que s’hi ha sumat i dels que ho faran en el futur. ADVISORIA és una entitat dinàmica, que evoluciona aprofitant les oportunitats que ens brinden l’esforç, la constància i la captació de talent.
 
En 25 anys hem crescut en volum i en intensitat; hem guanyat en capacitació tècnica i personal; hem millorat els nostres àmbits d’especialització; hem afrontat reptes professionals cada vegada més importants i enriquidors; hem obtingut majors quotes de responsabilitat; ens hem implicat més en els reptes de la nostra societat i som capaços de donar resposta a les necessitats dels nostres clients, als que acompanyem en l’evolució dels seus projectes empresarials i personals, en àmbits i sectors àmpliament diversificats.
 
Acabant el 2020 us dèiem que havíem de seguir endavant, que la responsabilitat era exclusivament nostra i que no ens en queda una altra: seguir, seguir i seguir. I precisament, això és el que farem aquest nou any que estem a punt de començar: un salt endavant oferint-vos una nova prestació de serveis, de la que ja us n’hem parlat, i que esperem que sigui de profit per a tots els nostres clients i també per a nosaltres.
 
Nosaltres seguim centrats a construir el nostre camí des de l’avui perquè estem convençuts que treballar amb intensitat ens prepara per conquerir el futur, com sigui.
 
Anem per a vint-i-cinc anys més. Ens hi acompanyeu?