Aquesta temporada 2019-2020 ADVISORIA patrocina tota la secció femenina de l’Associació Esportiva Boet (AE Boet).

Si l’any passat, al gener del 2019, ADVISORIA va voler estar al costat del primer equip sènior que jugava per primera vegada a la segona lliga femenina, la segona màxima competició de tot el territori espanyol, ara és el moment de donar suport a tots els equips femenins. Perquè el compromís d’ADVISORIA amb l’esport femení és ferm, perquè només recolzant la base es pot disposar en el futur d’equips amb projecció de futur i, sobretot, de persones amb valors.

Des del gener d’enguany, ADVISORIA patrocina el primer equip femení de l’AE Boet refermant el suport a l’esport i als valors que comporta com són la superació, l’esforç, el treball en equip i la igualtat. Però aquest compromís s’ha volgut ampliar amb el suport a totes les categories femenines d’aquest club de bàsquet referent a la ciutat de Mataró a partir d’aquesta temporada 2019-2020.

L’AE Boet s’ha reforçat amb tres fixatges de jugadores procedents del Cerdanyola, dues del Sant Adrià, una del Barça i una de la UEM. També s’ha fitxat a la Lina Hartmann, una jugadora alemanya que amb 23 anys ja compta amb l’experiència d’haver jugat a la Lliga Australiana i també a la lliga universitària dels Estats Units. Un equip que compta amb l’entrenador Jordi Vizcaíno per treure el millor de cada jugadora i sobretot perquè formin un equip compacte on l’experiència i la força de la joventut facin aconseguir els millors resultats a l’ADVISORIA Boet.

]]>