La Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers se celebra del 24 d’agost a l’1 de setembre amb un programa d’activitats divers amb la cultura i la tradició com a base. ADVISORIA ha volgut donar suport enguany a l’Ajuntament de Granollers i a l’organització d’aquest esdeveniment convertint-se en un dels Grans Patrocinadors de la Festa. El recolzament d’ADVISORIA a la #FMBiB es va fer visible en un acte a la plaça del Cotó de la Fàbrica Roca Umbert on l’alcalde, Josep Mayoral, ens va entregar una litografia. Què serem els d’ADVISORIA? Blancs o Blaus? 😉 Us desitgem Bona Festa Major!!

Els socis d’ADVISORIA, Ivo Florenza, i Valentí Sánchez, van recollir una litografia de l’artista Sylvie Bussières en un acte a la plaça del Cotó de la Fàbrica Roca Umbert en reconeixement al patrocini d’enguany. L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, va donar les gràcies a totes les empreses que amb el seu recolzament econòmic fan possible una Festa Major de Granollers amb activitats per a tots els públics.

Com a Grans Patrocinadors de la Festa serem presents a diferents suports publicitaris i d’informació com és la revista “La Pedra de l’Encant” on es recull la programació d’actes, articles històrics i curiositats sobre aquesta festivitat. També hi serem presents físicament en alguns dels actes i com sempre, us donarem El Millor Consell per aquests dies: passar-ho bé!!

]]>