Aquesta temporada el primer equip femení de l’Associació Esportiva Pla d’en Boet, que per primera vegada ha jugat a la segona lliga femenina (LF2), es convertia en L’ADVISORIA BOET. D’aquesta forma, ADVISORIA patrocina aquest equip refermant el suport a l’esport i als valors que comporta com són la superació, l’esforç, el treball en equip i la igualtat. Aquest esforç s’ha vist en cada partit i ara és el moment de fer balanç per poder enfocar la propera temporada amb força i energies renovades. Pel primer entrenador de l’ADVISORIA Boet, Jordi Vizcaíno, “el balanç d’aquesta primera temporada és satisfactori; ser al segon esglaó del bàsquet femení estatal és un repte i és ple de noves vivències i experiències que creiem com a Club i equip, hem sabut entendre, gaudir i aprendre’n”. I el tècnic afegeix que “no ha estat una temporada senzilla degut al canvi de categoria i tampoc pel temps de conformar una plantilla ja que les fases d’ascens es van celebrar el mes de juny”. De totes formes, l’ADVISORIA BOET va jugar per primera vegada a la història del Club una Final de la Lliga Catalana i no s’ha patit per poder aconseguir l’objectiu de la permanència durant la primera estada de l’equip a Lliga Femenina 2. Més enllà del resultat final, la il·lusió per aquest nou estadi segueix intacte i aquest primer any ha servit a l’ADVISORIA BOET per assentar unes bases de cara al futur immediat. L’esforç realitzat per les jugadores i el club es veuen ratificats en la continuïtat d’un projecte que és present i futur a la ciutat de Mataró. I des del club asseguren que sentir el recolzament social de la ciutat des de l’ascens aconseguit ara fa un any, seguir fomentant els valors que com a club genera des dels seus inicis a les jugadores de formació, i a dia d’avui tenir un equip a Lliga Femenina 2 que és reflex de treball, esforç i il·lusió, són l’epicentre d’aquest nou projecte que amb ADVISORIA confirma la bona salut del club. Per part d’ADVISORIA, el nostre compromís continua ferm per a la temporada 2019-2020 amb el primer equip femení, l’ADVISORIA Boet, que ens ha donat tants bons moments. I aquest compromís s’amplia el curs vinent a tots els equips femenins del club perquè el treball en l’esport de base és la millor aposta de futur que es pot fer. Endavant ADVISORIA BOET!!!]]>