Després de les vacances de Nadal i amb les piles carregades, les noies de l’ADVISORIA BOET s’enfronten al líder: el CELTA ZORKA. És un partit molt emocionant on les de Mataró tindran el factor pista a favor i també tot l’escalf del públic. Per això ens agradaria comptar amb la vostra presència i així omplir el Pavelló Municipal Eusebi Millán per animar a l’equip femení ADVISORIA BOET i poder gaudir del millor bàsquet femení. L’ADVISORIA BOET juga a la segona lliga femenina, la segona màxima competició de tot el territori espanyol. Des d’aquest 2019, ADVISORIA patrocina aquest equip refermant el suport a l’esport i als valors que comporta com són la superació, l’esforç, el treball en equip i la igualtat. Com a clients, col·laboradors o proveïdors d’ADVISORIA volem comptar amb vosaltres i fer-vos partícips d’aquest esdeveniment esportiu. Lloc: Pavelló municipal Eusebi Millan (carrer de Sant Cugat, 146. Mataró) Dia: Dissabte, 12 de gener Hora: 18h Us esperem!!!!]]>