ADVISORIA patrocina el primer equip femení de basquet de l’Associació Esportiva BOET, convertint-se en l’ADVISORIA BOET. Aquest acord, vigent a partir de gener del 2019, es va donar a conèixer oficialment en un acte celebrat l’11 de desembre a la Nau Gaudí de Mataró amb la participació del president i el gerent de l’AE BOET, Quim Navarro i Alberto Peña, la regidora d’esports de l’Ajuntament de Mataró, Marisa Merchán, i els consellers delegats d’ADVISORIA, Manel Fernández i Ivo Florenza. L’esport femení de formació representa els valors de superació, esforç i igualtat que comparteix ADVISORIA. El compromís amb l’esport femení és el motiu que ha mogut a ADVISORIA a patrocinar aquest equip, que pel seu esforç i perseverança que l’han portat a obtenir molt bons resultats. Aquesta temporada 2018-2019, l’ADVISORIA BOET juga a la segona lliga femenina, la segona màxima competició de tot el territori espanyol. L’ADVISORIA BOET està format per les següents jugadores: Olga Ruano; Romina Rodríguez ; Judy Jones ; Elena Latorre; CamillaFrommelt; Sílvia Diao; Itziar Llobet; Carla Gibert; Marta Claret  i Maria Massuet. El primer entrenador és Jordi Vizcaino, els entrenadors ajudants són Igor Stankovic i Santi Guillen, el preparador físic és Bartu Martínez, la fisioterapeuta és la Montse Gutiérrez i la doctora Sílvia Treviño. ADVISORIA té la intenció d’ampliar el seu patrocini a tots els equips femenins a partir de la temporada vinent, la del 2019-2020, i també durant la del 2020-2021, reafirmant així el seu compromís amb l’esport femení de totes les edats.]]>