El nou curs ha començat a ADVISORIA amb la incorporació de dos professionals: Carla Domene, que formarà part de l’àrea laboral, i Josep Cunyer a l’àrea jurídica. Els dos han de contribuir a reforçar, des del seu coneixement i la seva vàlua, l’equip professional d’ADVISORIA que sempre treballa per oferir el millor consell al client. XSM_0082 Josep Cunyer és llicenciat en dret amb especialitat econòmica per la Universitat de Deusto i màster en Dret Fiscal del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB). Advocat (col·legiat núm. 42.470 ICAB) amb experiència en matèria processal/concursal així com en procediments del dret civil i fiscal. Josep Cunyer s’incorpora el mes d’octubre a l’equip legal d’ADVISORIA, després de la seva trajectòria a KPMG, així com al despatx de Barcelona TODA&NEL-LO, amb ganes de sumar i créixer professionalment oferint el millor servei al client. XSM_0018 Carla Domene va començar a ADVISORIA com a estudiant en pràctiques del Grau en Relacions Laborals de la Universitat de Barcelona i després de 4 mesos, el passat mes d’agost, una vegada graduada, s’ha incorporat a l’àrea laboral. La seva ràpida adaptació a les línies de treball d’ADVISORIA i l’aplicació que ha fet dels seus coneixements als casos reals dels nostres clients han estat decisoris per la seva incorporació definitiva. La seva contractació implica la necessària aposta d’ADVISORIA amb la suma de talent jove amb una adequada projecció de futur.]]>