OMMBÛ és un centre de ioga que ofereix classes d’aquesta disciplina mil·lenària que té múltiples beneficis per a la salut. Les dues sòcies que han emprès aquest camí són M. José Tudela i Grazyna Wisniewski que enfoquen el negoci en tres branques i és que OMMBÛ és el nom d’un arbre amb les arrels molt fortes i que dona una molt bona ombra, una característica important per fer front a la societat actual que està en permanent canvi. Les dues primeres branques d’aquest negoci van ser la creació d’una línia de roba per practicar ioga que es pot comprar presencialment o online (@ommbu_) i també l’organització de diferents esdeveniments que tinguin el ioga com a eix principal. La bona marxa d’aquestes trobades de ioga combinades amb un “brunch”, o amb música en directe, o Sup Yoga, van provocar que molts clients volguessin un centre on practicar ioga de forma més regular.  Així va néixer la tercera branca d’OMMBÛ que són classes de diferents tipus de ioga i pilates que es poden fer, a preus assequibles per a tothom, en un centre del carrer La Coma, 11, un oasis de calma i bon gust al centre de Mataró. Com va néixer OMMBÛ? (M. José Tudela) En un moment de la meva vida on treballava en una multinacional de la moda i tenia un estil de vida amb molta pressió laboral vaig començar a fer pàdel surf ioga i em va anar molt bé. La professora era la Grazyna Wisnieski, qui a banda d’aquesta pràctica en el mar, també feia classes i vaig començar a practicar de forma regular. La connexió amb la Grazyna va ser molt bona i al cap d’un temps vam decidir organitzar esdeveniments on el ioga fos el centre, com per exemple una classe i després un brunch, un retir d’un cap de setmana amb ioga, menjar sa i en un entorn d’una casa preciosa, una classe de ioga amb música en directe… i la veritat, vam tenir bona acollida. Aleshores va ser quan vam decidir associar-nos i crear aquest projecte empresarial que a banda dels esdeveniments, també compta amb una línia de roba i ara amb un centre físic on programem classes de forma regular. Quan es va inaugurar el centre? El passat mes de maig, ara tenim una programació estable i tenim molta gent que ens ve a conèixer. Pel que fa a les classes apostem perquè de cara al setembre ens vindrà moltes persones amb ganes de començar una rutina que li aporti millores a la seva salut física. (Grazyna Wisnieski) Nosaltres som un centre de ioga sense dogma, no cal ser de cap manera per fer ioga: no cal ser vegà, ni res del que a vegades es relaciona amb aquesta pràctica, només estar disposat a tenir més salut. Jo que porto 20 anys en el món iogui i que sóc de Bèlgica, crec que tothom que pugui l’hauria de fer. A Europa i als Estats Units està més integrat i és més habitual que la gent faci ioga, i aquí cada cop anem més en aquesta línia. Com és la col·lecció de roba? (M. José Tudela) És versàtil perquè després de fer la classe no t’hagis de canviar si no vols, amb una qualitat dels materials elevat, i un disseny amb línies pures. La fabricació és tota feta aquí amb materials italians i a un preu ajustat. Quins beneficis té la pràctica regular del ioga? Hi ha diferents tipus de ioga: el hatha, asthanga, darma, rocket… però jo et diria que en general els beneficis són múltiples: flexibilitat, equilibri, força, redueix l’estrès, millora la respiració i dorms millor….és tornar a l’essència del que tu ets, connectes amb tu mateix. A nivell professional, què li demaneu al 2018? Consolidar aquest projecte en totes les seves branques. Com valoreu el servei que us ofereix ADVISORIA? Jo (M. José Tudela) sempre dic que tenir un bon assessor i gestor és una de les claus de l’èxit d’un negoci. I per això nosaltres vam confiar amb ADVISORIA, que des de l’inici ens han donat el millor consell d’una forma eficaç i professional.]]>