ADVISORIA, la companyia de serveis integrals d’advocacia, assessoria econòmica, fiscal i laboral ha assessorat a l’empresa de lloguer de maquinària per a la indústria i construcció, Germans Homs, que ha donat entrada a Suma Capital en el seu accionariat, que inicialment tindrà una participació del 20% amb l’objectiu de donar suport al seu pla d’expansió a través de noves accions de creixement. L’empresa maresmenca Germans Homs s’ha convertit en els darrers anys en un referent en el sector amb una mitja de creixement superior al 27% des del 2014.  Això ha estat possible, entre d’altres molts factors, per la combinació entre el creixement orgànic del negoci amb les operacions de M&A realitzades, principalment per l’adquisició i posterior fusió de les tres companyies del grup Alconsa i S3M Iberia que conjuntament han contribuït en més d’un 20% de l’augment del volum del negoci. L’assessorament jurídic i fiscal d’aquestes adquisicions i fusions així com tot el procediment de Due Diligence van anar a càrrec d’ADVISORIA.  L’empresa amb seus al Maresme i al Vallès ofereix serveis integrals de gestió financera i d’assessoria legal a entitats, empreses i particulars. Aquest nou panorama permetrà a Germans Homs disposar d’un pla que li permetrà completar gamma de producte, cobertura geogràfica o clients. En total, farà front a un pla d’inversions de més de 15 milions d’euros en els propers quatre anys. Germans Homs compta actualment amb un parc de maquinària format per més de 5.000 actius entre maquinària, bastides i mòduls, que lloga diàriament entre els seus més de 4.000 clients. L’empresa dona feina a més de cent persones distribuïdes entre la seva seu central a Mataró i les seves vuit delegacions comercials a Catalunya. Amb aquesta finalitat comptarà amb el suport de SUMA Capital Growth Fund I, el fons de capital-expansió gestionat per Suma Capital que realitzarà diferents aportacions de capital fins a aconseguir una participació del 25% en l’accionariat i s’incorporarà al Consell d’Administració. El projecte seguirà liderat pels germans fundadors, que es mantindran com a accionistes majoritaris. L’operació ha estat assessorada legalment per PwC  i ADVISORIA.]]>