“De la nostra cuina al seu menjador”, amb aquest eslògan es presenta la botiga “El racó dels canelons” (www.elracodelscanelons.com) situada al centre de Sabadell des del 2014. Ara aquesta empresa familiar que es dedica al món de l’hostaleria des de fa més de 25 anys, vol expandir-se muntant punts de venda a diferents ciutats com Terrassa, Sant Cugat del Vallès i Barcelona, perquè tothom pugui gaudir amb els seus canelons i croquetes. La Masia Can Nadal  i ara el restaurant Can Maymó (al costat del  Pitch&Put de Vilanova del Vallès) és l’origen d’aquest negoci que es caracteritza per fer servir producte de la terra, de màxima qualitat i de treballar-lo de forma artesanal. Entrevistem a Miguel Sanz Pérez, tercera generació d’aquesta saga familiar. Una botiga de només canelons, com es menja? En el nostre restaurant familiar era un dels productes estrella i vam veure que, a nivell de menjars cuinats, era un producte molt desvirtuat. Aleshores va ser quan vam decidir muntar aquest negoci amb els canelons com a producte estrella i les croquetes com a producte secundari. Els canelons són difícils de treballar a casa, és a dir, que trigues molta estona i dedicació per fer-los i nosaltres som l’alternativa 100% casolana. La nostra qualitat de la matèria prima és boníssima i els enrotllem un a un. Què busca el vostre client? Doncs busca qualitat, preu i poder descansar els dies festius. Quin és el vostre moment fort de venda? Els festius i caps de setmana quan podem vendre uns 1.500 canelons els dissabtes i 2.000 els diumenges. I després hi ha el Nadal, que és un altre món. L’any passat, per exemple, vam fer 50.000 canelons en 10 dies. Hi ha molta competència? I quin és el vostre valor afegit? Molta no, però n’hi ha. El nostre valor afegit és la qualitat del producte. Només cal que els tastis. Tenim 8 varietats de canelons de les quals l’estrella és el tradicional de carn rostida. Què li demaneu al 2018 a nivell de negoci? Nosaltres enguany volem expandir-nos i estem mirant de posar punts de venda a ciutats com Terrassa, Sant Cugat del Vallès i algun barri de Barcelona. Quina és la vostra relació amb ADVISORIA? La gestió de Can Maymó ens la porta ADVISORIA amb qui el meu pare ha treballat des de fa molts anys i amb qui tenim molta bona experiència.]]>