Els propers 26, 27 , 28  i 29 de març se celebrarà l’ADVISORIA Basketball Camp, un campus de bàsquet dirigit a noies i noies des de 1r fins a 6è de primària. Els entrenaments es faran en horari de matí, de 9 h a 13 h, a les instal·lacions esportives de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, al centre de la ciutat. ADVISORIA, que des de fa dos anys patrocina la pista central de PADEL indoor Mataró, vol contribuir al desenvolupament esportiu dels joves. Per aquest motiu iniciem aquest ADVISORIA Basketball Camp on, a banda de treballar la tècnica d’aquesta modalitat esportiva, es potenciaran valors com el treball en equip, l’esforç, el respecte, la superació personal i l’amistat. Sota la direcció de Marc Cañameras, els entrenadors i entrenadores són titulats i han programat sessions en funció de les edats i els diferents nivells que hi hagin. Aquest campus de Setmana Santa arriba també com una opció per conciliar vida familiar i professional perquè se celebra durant les vacances escolars de pasqua.]]>