L’advocat i soci d’ADVISORIA, Manuel Fernández, ha deixat el càrrec de vicedegà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró després de 12 anys, tasca que ha desenvolupat al llarg de tres mandats: des de desembre del 2005 fins al 12 de gener del 2018. En aquesta darrera data és quan es va formalitzar la nova Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Mataró on hi ha entrat com a vocal el soci i advocat d’ADVISORIA, Jaume Rovira, seguint amb la voluntat de servei i treball en interès del col·lectiu. Durant el 12 anys com a vicedegà, Manuel Fernández ha estat president de la Comissió de Comunicació i representant del Col·legi en diversos consells municipals. Des del 2004, també forma part de la Comissió d’Honoraris de la que continuarà formant part com a vocal. L’actual degà, Julio Naveira, considera que “ha sigut un excel·lent vicedegà, que la seva marxa és una pèrdua per la institució i que durant els 12 anys en la junta he tingut la sort de compartir sis anys treballant al seu costat” i afegeix que “estic segur que per la seva vàlua personal i professional, el Col·legi podrà continuar comptant amb ell amb tot el que necessiti”. L’actual degà del Col·legi d’Advocats de Mataró, Julio Naveira, també ha tingut paraules per a l’advocat d’ADVISORIA, Jaume Rovira, que ha entrat com a vocat en la nova Junta de Govern. Naveira ha dit que “és una excel·lent incorporació per al Col·legi i que personalment tinc molta alegria de tornar a coincidir institucionalment amb ell després que ja ho féssim en el Grup de Joves Advocats del Col·legi fa uns 18 anys”. Per la seva banda, Jaume Rovira espera continuar amb la bona tasca del seu soci i company dins de la Junta, exercint el seu càrrec de diputat tercer amb esperit de servei a la institució i a la resta de col·legiats, treballant en el sí de la junta i de les diferents comissions de treball.]]>