L’Hotel Terradets (wwww.hotelterradets.cat), situat a la comarca del Pallars Jussà, a Lleida, porta 70 anys oferint al seus clients els millors serveis en un entorn natural immillorable. Un hotel familiar que s’ha adaptat als nous temps oferint tot els serveis que busca avui en dia el client: piscina, zona lúdica, connexió wifi, restaurant, sala de reunions, animació infantil, centre de massatges, activitats dirigides a la natura, o pista de pàdel, entre d’altres. Un espai on les famílies amb fills, parelles, empreses i tot tipus de client podran gaudir d’unes habitacions i un tracte de referència a Lleida. Parlem amb la directora de l’hotel, Alba Serra. En aquesta època de l’any esteu preparant la nova temporada, quan comença i com es presenta? Tenim bones perspectives per aquest any, hem arrencat l’any amb força reserves dins la temporada alta i fora de temporada, el balanç de l’any passat ha estat força positiu, amb la línia d’aquests últims anys a l’alça, tot i que les previsions d’aquest any apunten que no serà un bon any, esperem almenys mantenir-nos. Aquests són les  objectius, és veritat que a començament d’any encara no podem fer una predicció perquè el nostre client fa la reserva en un termini curt però si que podem fer una valoració en alguns aspectes amb les consultes obtingudes per internet, el creixement turístic dels últims anys a la nostra comarca i l’aposta per les institucions com “ara Lleida”, el consell comarcal del Pallars Jussà i ajuntaments amb les campanyes per donar a conèixer la gastronomia i tradicions de la zona, campanyes a nivell més específic pels senderistes, cicloturisme, mototurisme,… són segments de mercat que ajuden a incrementar èpoques més baixes. Quin és el vostre perfil de client? El nostre principal client és de proximitat, Catalunya en general, i les zones de muntanya són un bon recurs per fer una escapada, per la varietat d’oferta que hi ha a la comarca.  El nostre perfil de client és bastant divers, des de famílies, grups d’amics, parelles, grups específics pels recursos naturals de la nostra zona (escalada, ornitologia, astronomia, espeleologia ,…). Tenim una oferta gastronòmica bastant extensa en horaris i varietat. La cafeteria Casa Gabriel com a punt de parada dels viatgers de la C-13 o punt de trobada pels excursionistes o escaladors està oberta de 7 del matí a 00:00 amb cuina ininterrompuda. El Restaurant del Llac destaca per les seves vistes al llac i una cuina més elaborada amb carta i menú del dia. Al restaurant oferim un servei de bufet lliure que a més de poder degustar plats de cuina tradicional pallaresa és un recurs molt sol·licitat per tot tipus de públic, per la rapidesa i comoditat d’aquest servei. Entre els vostres serveis destaquen les activitats que oferiu a la natura perquè la vostra situació geogràfica és singular, ens pots donar més detalls? La comarca del Pallars Jussà es troba en el Prepirineu, just desprès de la entrada al Congost de Terradets que comunica les comarques de la Noguera i el Pallars. Tenim mitja muntanya al sud i alta muntanya al nord a la zona de la Vall Fosca. L’emplaçament de l’hotel és singular, al costat de l’embassament de Cellers i amb 59 habitacions quasi totes amb unes vistes espectaculars a la serralada del Montsec i al llac. Per destacar algunes activitats que no us podeu perdre quan vingueu al Pallars, o les que són més visitades, us podria dir que no deixeu de visitar el Centre Astronòmic del Montsec, gaudim d’un del millors cels per l’observació d’estels de Catalunya. Les botigues museu de Salàs de Pallars, un espai singular d’interpretació del antic comerç. I el més visitat és el Congost de Montrebei, un paisatge espectacular, que tot i ser el més conegut, molt a prop tenim altres congosts, racons, senders i paratges menys concorreguts i alguns quasi verges per visitar. Ens agrada donar a conèixer la nostra zona i que el client tingui tota la informació a l’abast per decidir que podrà fer en la seva visita a l’hotel. En la nostra web informem de les activitats de la comarca com són events, fires, jornades, festivals i actes d’interès pel visitant. En èpoques de temporada de més afluència que coincideix amb període vacacional dels nens, tenim un programa d’animació enfocat a famílies on no hi falta visita a l’hort, a les gallines, tallers astronomia, geocaching, kayak en família,… per apropar els més petits a la natura al mateix temps que la gaudeixen. Teniu molta competència? I quin és el vostre valor afegit respecte aquesta? A la comarca principalment tenim allotjament en cases rurals i petits hotels, i per les èpoques de més influència la capacitat total de la comarca és poca. Podríem dir que la competència és en altres zones de muntanya com poden ser la Vall de Boí, Cerdanya o Pallars Sobirà per exemple, pel client que busca un allotjament en un entorn natural. El valor afegit que té l’hotel respecte els altres és que tenim capacitat, pel volum d’habitacions, de donar una oferta completa al client, des de les activitats internes pròpies de l’hotel combinades amb les externes, una oferta gastronòmica molt amplia i variada i també diferents tipus d’allotjament per allotjar famílies o grups grans. De quina plantilla disposeu? Depenen de la temporada som uns 30 treballadors durant tot l’any que pot arribar a 40 en temporada alta. En aquests 70 anys, com diries que ha evolucionat el turisme? El negoci d’hospedatge a la família va començar sent una posada al nucli de Cellers. Als anys 50 quan va arribar el tren a Cellers i per la proximitat de la via del tren es van haver de traslladar al lloc on ocupa ara. Així és com va arrancar la història de l’hotel Terradets, llavors casa Gabriel, amb un petit hostal que ha anat passant de forma ininterrompuda durant quatre generacions de pares a fills fins arribar a complir els 70 anys al 2017. Durant tots aquests anys els canvis han estat significatius i a cada temps han sabut adaptar-se, amb més o menys dificultats, però sempre amb un afany de millorar el negoci i de servei al client. Des de quan treballeu amb ADVISORIA i què creus que us aportem? Hem començat a treballar amb ADVISORIA l’any 2017 en diferents temes, tenir un equip multidisciplinar com té ADVISORIA dona recolzament amb els diferents temes que van sorgint en una empresa. Esperem que siguin aliats nostres per molts anys més. Moltes gràcies!]]>