Des de l’octubre del 2014 que un dels articles de la newsletter d’ADVISORIA està dedicat als nostres clients. Des d’aleshores hem entrevistat a més d’una trentena de clients que estan al capdavant de negocis, empreses o que treballen per compte propi en sectors tan diversos com el comerç al detall, la restauració, el cinema, l’esport, l’enginyeria, la construcció, l’exportació, el tèxtil i les noves tecnologies, entre d’altres. El contacte directe amb tots els nostres clients ens fa créixer i és un dels nostres valors afegits com a empresa de referència a les comarques del Maresme i el Vallès Oriental. En aquesta secció continuarem apropant-nos a les vostres realitats, per donar a conèixer a través del web i d’aquesta publicació online als nostres clients, què els hi preocupa, com van tenir la idea de negoci, quin és el camí recorregut i quines expectatives de futur tenen. Però aquest 2017 per nosaltres és diferent, estem d’aniversari! ADVISORIA fa 20 anys i per això hem volgut fer aquest petit balanç i agrair-vos la confiança que heu dipositat en nosaltres, en el nostre equip de professionals. El proper 15 de setembre us ho volem agrair de forma personal en una festa que farem, a partir de les 19h, a Mas Pujol (www.maspujol.cat), una masia del segle XVII situada a Cabrera. Properament rebreu la invitació amb més informació sobre aquesta vetllada que organitzem amb tota la il·lusió perquè pugueu practicar networking en un ambient i entorn magnífic i perquè ens acompanyeu en la celebració d’aquest aniversari rodó. clients2clients1]]>