IMG_7712Des d’aquest mes de maig, l’equip d’ADVISORIA compta amb un nou professional que se suma a l’equip de l’àrea econòmica de l’empresa. Es tracta de Ricard Serras, diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) amb experiència prèvia com assessor fiscal i amb formació complementària en màrqueting i borsa. La seva capacitat de treball en equip i la seva predisposició proactiva han estat claus per la seva selecció i des d’aquest mes de maig treballa a la seu de Granollers d’ADVISORIA. El nou company se suma a l’equip d’ADVISORIA per continuar la seva carrera i créixer professionalment en els àmbits fiscal i comptable. En aquests moments l’equip d’ADVISORIA està format per 22 professionals especialitzats en diferents branques de l’economia, el dret, l’administració i la comunicació corporativa.la comunicació corporativa.]]>