La piscina municipal de Cabrera de Mar és un servei municipal que des del passat mes d’agost està gestionat per l’empresa Cabrera Sport, SL. Una nova etapa d’aquest equipament esportiu que compta també amb dues pistes de pàdel, una sala de fitness, un bar-restaurant i tot això en un espai privilegiat, amb el mar i la muntanya de Burriac com a principals vistes. El gerent-administrador de Cabrera Esport és en Dani Rodríguez Valdivia que destaca el tracte personal que reben els 450 abonats de l’equipament municipal, els preus competitius i la tranquil·litat de poder fer esport en un entorn i ambient familiar. La principal novetat: un casal d’estiu on els infants podran fer piscina, futbol, pàdel i bàsquet des del 26 de juny fins al 28 de juliol. Per què vas decidir presentar-te al concurs per la gestió de la piscina de Cabrera de Mar? Jo m’havia dedicat a la construcció però amb la crisi vaig començar a introduir-me en el món de la gestió esportiva. Després de treballar en l’experiència d’un club de pàdel de reconegut prestigi a la comarca, em vaig assabentar que hi havia el concurs per la gestió de la piscina municipal de Cabrera de Mar i m’hi vaig presentar. Des del passat 1 d’agost del 2016, Cabrera Sport, SL, està al capdavant amb un equip que gestiono de 13 persones. La nostra voluntat és oferir un servei de qualitat als nostres usuaris amb una atenció propera i on ens coneixem tots. Quants abonats teniu? Quan vam començar hi havia 380 abonats, ara som 450 i el nostre topall, al que volem arribar és 600 com a màxim. D’aquesta forma farem més rendible les instal·lacions sense perdre el nostre fet diferencial respecte altres instal·lacions de municipis propers, que és el tracte personal, en un ambient familiar i a uns preus molt assequibles. Quins preus teniu? Tenim preus especials per a jubilats, preus més baixos pels residents a Cabrera de Mar però perquè et facis una idea… si tu t’apuntessis al servei de piscina municipal i gimnàs pagaries 30 euros al mes i si vols afegir el pàdel, 39 euros al mes. Quines millores a les instal·lacions heu fet?  Entre les novetats més visibles es troben diferents actuacions com la substitució del terra dels vestidor o el treball de pintura de l’equipament dut a terme. També s’ha de destacar que tenim una caldera de biomassa a les instal·lacions i que ens adaptem a les noves activitats que hi ha al mercat pel que fa a fitness i a la piscina. Al club, a més, comptem amb la sort de l’experiència i la professionalitat de la Dolors Jané Gargallo que és una institució i un referent en el món de la natació. El restaurant també ha canviat ? Sí, ara s’ofereix un menú diari d’11 euros i la veritat és que la gent està contenta amb el producte, la cuina i el servei. Quines novetats prepareu? En aquests moments estem al 100% amb un casal d’estiu per als infants que es farà el 26 de juny fins al 28 de juliol. El nostre punt diferencial respecte de la gran oferta és que serà un casal multi esportiu on els joves podran fer pàdel, natació, bàsquet i futbol. Estem molt il·lusionats amb aquest projecte i esperem que la gent respongui. Els vostres abonats són tots de Cabrera de Mar? La gran majoria sí però també tenim molts usuaris d’Argentona i en menor grau de Mataró, Cabrils… En aquest primer any de gestió volem fidelitzar els usuaris que tenim i crear-ne de nous però mica en mica. Estem molts contents per ara, però estem a l’expectativa de com ens funciona el primer estiu. Qui llegeixi aquesta entrevista pot venir a provar les instal·lacions de forma gratuïta i veurà quina forma més agradable de fer esport li oferim. Des de quan treballeu amb ADVISORIA i com ho valoreu? Hi treballem des que ens vam voler presentar al concurs públic per gestionar aquestes instal·lacions. Estem molt contents perquè ens han ajudat, primer, a aconseguir el nostre objectiu i ara en el dia a dia. És un primer any i abans no estem més rodats, cal estar ben assessorats i amb ADVISORIA ho estem.]]>