ADVISORIA va celebrar, el passat dissabte 18 de febrer, un torneig de pàdel com a primer acte de celebració del vintè aniversari. A les instal·lacions de Pàdel Indoor Mataró es van reunir 14 parelles, formades per treballadors i clients, que van jugar en la modalitat de roda americana. A banda dels partits entres les parelles i una vegada disputades les semifinals i la final, els assistents van poder gaudir d’un partit d’exhibició. Els jugadors van ser Javi Escalante, Sergi Nogueras, David Esteban i Yaincito Yain, tots ells jugadors professionals d’aquest esport que compta amb tant aficionats entre els nostres clients. Volem agrair als responsables de Pàdel Indoor Mataró el suport en l’organització i a tots els  participants per oferir-nos un matinal esportiu entre amics, col·laboradors i col·legues. 0 cuadre5]]>