El 2017 és un any d’aniversari per l’equip d’ADVISORIA perquè l’empresa celebra 20 anys de trajectòria. Un moment per mirar enrere, analitzar la situació actual i tirar endavant amb projecció de futur i amb forces renovades, sempre enfocats a donar el millor servei als nostres clients. Comptem amb un equip de 24 professionals que treballen a les seus de Mataró i Granollers, en les àrees jurídica, econòmica, d’administració i comunicació. Amb la vocació d’aglutinar coneixements i experiències en els àmbits jurídic i econòmic, treballem per trobar la millor solució global a les necessitats dels nostres clients. Unes necessitats que canvien al ritme que evoluciona la societat, per aquest motiu a ADVISORIA treballem per estar sempre al dia de totes les novetats i apostem per la formació contínua de l’equip. Ser capdavanters, amb la mirada posada en el futur però amb els peus a terra, és la nostra forma de treballar. El logotip de l’empresa, que es basa en l’obra “Mediterrània” de l’artista Perecoll, s’ha redissenyat per incorporar aquesta efemèride. Una celebració que comptarà durant el 2017 amb diferents activitats i esdeveniments oberts a clients, proveïdors, col·laboradors, i a tota la família ADVISORIA. El primer acte és el TORNEIG de PÀDEL 20 anys ADVISORIA, que es celebrarà els dies 17 i 18 de febrer a les instal·lacions de PADEL INDOOR Mataró. Si us voleu apuntar queden algunes places disponibles, només ens heu de trucar o enviar un correu a irenecortijo@advisoria.cat per participar d’aquesta trobada esportiva. Amb l’arribada de la primavera també està previst portar a terme l’acte central de l’aniversari, del que us mantindrem informats perquè comptem amb la vostra presència.]]>