Eduard Bellera - ADVISORIAEduard Bellera s’incorpora com a nou lletrat col·laborador, des del gener del 2017, a l’equip legal d’ADVISORIA. Amb experiència en diversos àmbits jurídics, es va llicenciar en Dret a la Universitat de Lleida–Universitat Oberta de Catalunya i va fer el Postgrau en Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona amb les especialitats de Dret civil i Dret penal. També disposa del Diploma d’Aptitud Professional (DAP), atorgat pel Consejo General de la Abogacía Española. L’Eduard Bellera compta amb una experiència contrastada en Dret bancari i laboral. La seva experiència professional va començar a la banca on hi va treballar set anys, dels quals quatre com a director de sucursal. Darrerament ha desenvolupat la seva carrera com a lletrat en el seu despatx a Mataró, fins que ha decidit col·laborar amb l’equip d’ADVISORIA, on espera consolidar una extensa relació amb projecció de futur.]]>