El Consell d’Administració d’ADVISORIA ha decidit fer un canvi en els horaris d’atenció als clients de cara a l’any 2017. L’objectiu principal és millorar la conciliació de la vida laboral amb la personal dels professionals del nostre equip. De totes formes, la nostra prioritat continua essent oferir el millor servei al nostre client i per aquest motiu ens adaptarem, en la mesura del possible, a les necessitats puntuals que puguin sorgir. A partir de l’1 de gener del 2017, les oficines de les seus de Mataró i Granollers obriran i tancaran una hora abans: de 8.00h fins a les 18.30h de forma ininterrompuda, de dilluns a dijous. Els divendres l’horari serà com fins ara, de 8.00 h a 14.00 h. Amb aquest canvi, ADVISORIA s’ha volgut sumar a la iniciativa de la reforma horària a Catalunya que és una iniciativa ciutadana que impulsa canvis horaris perquè puguem gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps. Perquè sincronitzant els nostres hàbits horaris amb els de la resta del món i amb un ritme més ordenat, aconseguirem guanyar temps al temps i, en definitiva, millorar en salut i qualitat de vida. La reforma horària impulsa uns hàbits horaris cívics, potenciant la igualtat entre les persones, les nostres capacitats de bona relació i, sobretot, la nostra salut i benestar. Per aconseguir-ho, la reforma horària proposa: compactar la jornada laboral per sortir abans de la feina; introduir horaris laborals més flexibles d’entrada i sortida; avançar les hores dels àpats, tant del dinar com del sopar i Sincronitzar els horaris de les empreses, institucions i actors socials i culturals. Els beneficis que es desprenen d’aquests canvis són  diversos però a nivell empresarial es tradueixen en una major productivitat. Des d’ADVISORIA esperem que el nou horari sigui benvingut per tots els nostres clients.]]>