Des d’aquest mes de maig, ADVISORIA patrocina la pista central de Pàdel Indoor Mataró. Amb aquesta actuació de publicitat, ADVISORIA vol facilitar als seus clients la pràctica d’aquest esport i també donar visibilitat a la marca entre els usuaris d’aquestes instal·lacions esportives de la capital del Maresme. Els socis d’ADVISORIA Manel Fernández, Ivo Florenza i Jaume Rovira van jugar el partit inaugural amb el responsable de Pàdel Indoor Mataró, Òscar Gonzalez Asensio. La pista central d’aquestes instal·lacions esportives compta amb el logo d’ADVISORIA com a patrocinador, una acció publicitària que visualitza la nostra marca al costat d’un esport que s’ha popularitzat en els darrers anys. La millora de l’agilitat i els reflexos dels jugadors, el treball en equip i el factor social d’aquest esport fan que ADVISORIA aposti per ser al costat del foment del pàdel entre els seus clients i també entre els seus treballadors. En aquest sentit, el patrocini implica que ADVISORIA compta amb dos partits setmanals en aquestes instal·lacions per poder organitzar trobades entre clients, entre clients i treballadors o entre treballadors. Els clients d’ADVISORIA que vulguin gaudir d’aquests beneficis només s’han de posar en contacte amb els seus professionals de referència.]]>