ADVISORIA vol agrair l’assistència als clients, col·laboradors, amics i familiars que van assistir el passat 14 d’abril al passi del curtmetratge “El Corredor”. El debat posterior amb el productor del curt, José Maria Torres, va abordar la llei de la segona oportunitat i com n’és de necessari fer canvis legislatius perquè els empresaris que fan fallida puguin tornar a començar. Manel Fernández, soci d’ADVISORIA, i el productor del curtmetratge “El Corredor”, José Maria Torres, van presidir l’acte de presentació d’aquest film guanyador del Goya 2016 al millor curt de ficció. El passi va ser a la seu del Col·legi d’Advocats de Mataró, on una seixantena de persones convidades per ADVISORIA van poder veure en primícia aquest curtmetratge que ha rebut l’elogi de la crítica i el públic. El debat entre els assistents va ser molt productiu, interessant i enriquidor ja que José Maria Torres va explicar tota la tasca que realitza com a membre del Patronat de la Fundació PIMEC. Amb la voluntat d’eliminar l’estigma social i professional que representa el fracàs empresarial, José María Torres lidera una comissió en defensa de la segona oportunitat pels empresaris i autònoms que han perdut el negoci. L’objectiu és aconseguir que les persones que fracassen tinguin una segona oportunitat de reintegrar-se al procés productiu i que la societat disposi dels mecanismes necessaris per a que això sigui possible. La introducció de modificacions al marc legal i a les pràctiques judicials europees permetria el retorn d’empresaris a la seva activitat normal amb nous projectes que generarien ocupació i riquesa. Torres defensa que l’impuls de la segona oportunitat a nivell europeu comportaria beneficis econòmics evidents, incentivaria el crèdit responsable i la recuperació de deutors per a l’economia productiva que, d’una altra manera, estan condemnats al consum de prestacions socials, a l’exclusió social o a l’economia submergida. ADVISORIA agraeix l’assistència a tots els assistents a la projecció del curt i molt especialment a Josep Maria Torres.]]>