Massip & Melchor, com a assessoria laboral, fiscal, comptable i jurídica i ADVISORIA, advocats i economistes, han acordat portar a terme una col·laboració professional que s’ha fet efectiva aquest mes d’abril. Els responsables de les dues firmes treballaran de forma conjunta per poder oferir als seus clients el mateix servei que fins ara, però alhora fer un pas endavant. Aquest serveis continuaran, com sempre, amb els valors de l’eficiència, el rigor, la professionalitat i el tracte directe que ara es veuran refermats, redimensionats i enfortits amb la col·laboració d’ADVISORIA. En aquest procés i sempre pensant en el millor pels clients i equip humà, els responsables de Massip & Melchor han decidit comptar amb ADVISORIA per la seva ubicació, dimensió i contrastada professionalitat, a fi de complementar i millorar el servei ofert als seus clients. D’aquesta forma, Massip & Melchor comptarà amb el suport de l’equip professional d’ADVISORIA amb el que treballarà estretament.]]>