PosterA1ESP La projecció es farà el 14 d’abril al Col·legi d’Advocats de Mataró i comptarà amb el productor del curt, el maresmenc José María Torres. “El corredor” és un curtmetratge de ficció però la seva història és ben real i d’actualitat ja que explica el que li passa a un empresari que tanca el seu negoci i ha d’acomiadar a 300 persones. Aquest empresari surt a córrer un dia i es troba a un dels treballadors que va acomiadar. Es tracta d’una història sobre el fracàs professional i la cultura de la segona oportunitat. Una història explicada en 12 minuts que ha merescut la bona crítica d’espectadors i de la crítica, prova d’això és el premi Goya al millor curt de ficció 2016 així com molts altres guardons a nivell europeu i americà que ha aconseguit la cinta. ADVISORIA ha volgut projectar aquest curt per la seva temàtica empresarial i també per la possibilitat de comptar amb un dels productors de la peça, José Maria Torres, amb qui volem tenir una xerrada sobre la temàtica del curt, la cultura de la segona oportunitat, la filosofia del fracàs i d’altres aspectes relacionats amb la cultura dels negocis. José María Torres va ser campió del món de karate i ara dirigeix la companyia de solucions de telecomunicacions basades en telefonia IP en Cloud, Numintec. A nivell institucional és vocal consultor de la Cambra de Comerç de Barcelona, membre del Patronat de la Fundació PIMEC i està implicat en la defensa d’una llei europea de la segona oportunitat per empresaris i autònoms que hagin perdut el negoci. ADVISORIA convida a tots els nostres clients i col·laboradors a l’acte de projecció del curt “El corredor” que serà el proper dijous 14 d’abril, a les 19h, a la sala d’actes del Col·legi d’Advocats de Mataró (c/ Méndez Nuñez s/n, Mataró). Preguem confirmació en el següent botó. Inscriure’s »]]>