ADVISORIA continua refermant-se en la seva implantació a Xile, país segur per invertir, econòmicament sòlid i que gaudeix d’un panorama polític estable amb unes regles molt clares en matèria jurídica i comercial. Aquest aposta segueix la mateix línia de l’acord amb el que es va arribar amb Phare Abogados (www.phareabogados.cl) el juliol del 2015 amb qui des d’aleshores hi ha una relació d’international partners. Una de les concrecions d’aquesta línia estratègica és que Orbia Invest, empresa vinculada a ADVISORIA, està en el camí de tancar una important aliança estratègica a Xile per una empresa catalana del sector de l’alimentació. En concret, aquest client d’Orbia Invest compta amb tot l’acompanyament necessari per desplegar el seu negoci en aquest país. En aquest acompanyament es fan diverses accions com aconseguir una bona agenda de contactes i els tràmits per aconseguir que sigui admesa en programes de desenvolupament econòmic, innovació i emprenedoria. En aquests moments, aquesta empresa catalana del sector càrnic està en el procés de tancament d’una aliança estratègica amb un important grup alimentari de Xile. Orbia Invest té com a principal objectiu assessorar i acompanyar a pimes espanyoles en el seu procés d’internacionalització i té a Xile com a país de referència ja que és un indret estratègic per expandir-se al mercat americà i asiàtic.]]>