La Catalina Parra Campos està al capdavant del negoci Núvies d’Or amb botigues al Maresme i al Vallès Oriental. Amb 35 anys d’experiència en aquest sector, en fa 16 que va obrir la seva primera botiga a Granollers i ara compta també una botiga al centre de Mataró, un outlet i una botiga exclusiva d’homes a Granollers. Aconsellar als nuvis per triar els vestits més adients és la seva feina, una tasca que fa amb dedicació, professionalitat i tacte perquè cada casament surti rodó.    Què busca una dona quan ve a buscar el seu vestit de núvia? Ara la clienta ve molt informada, ha mirat molt per internet i normalment té una idea del que vol. És un tipus de venda que requereix temps per emprovar-se els vestits i que no sempre és ràpida, però depèn molt de cada persona. Nosaltres les assessorem perquè acabin amb un vestit que els hi agradi i que se sentin còmodes.    Quines marques teniu? Tenim les de Pronovias que són St.Patrick, La Sposa i Avenue Diagonal i també col·leccions de Rosa Clarà. Has de pensar que Pronovias és líder mundial en vendes de vestits de núvia i Rosa Clarà també ha creat una gran empresa que distribueix arreu. Jo tinc molt bona relació amb aquests distribuïdors que fan dissenys preciosos i treballen molt professionalment.    Amb la crisi ha baixat el nombre de casaments? Nosaltres en casaments no ho hem notat, el que sí ha minvat força és el nombre de comunions. Però la gent es continua casant, i ara, hem tingut clientes que han confiat en nosaltres per segona vegada i fins i tot per tercera.   Quines són les tendències per aquest 2016? Es porten molt les blondes, els mikados de seda i els tuls. Nosaltres aquí tenim de tot per vestir a la núvia, des del vestit, fins a les sabates i tots els complements necessaris. I a la botiga de Granollers tenim tots els vestits pels nuvis, des dels més clàssics als més moderns.    Com valoreu el tracte d’ADVISORIA? A nosaltres ens porten els temes fiscals i laborals des de fa 16 anys quan vam obrir la primera botiga i jo estic més que contenta pel tracte i perquè sempre que tinc un dubte els trobes.]]>