En Pol Florenza va crear MiniBoxBar (www.miniboxbar.com) l’any 2014 amb la intenció d’apropar l’ampli ventall de begudes espirituoses que es poden trobar a bars, cocteleries i cellers a les cases dels consumidors. A través del web es poden comprar estoigs amb begudes de tot tipus o bé adquirir una minibar exclusivament de whiskys, roms, licors o ginebres, ara tan de moda gràcies al ressorgiment dels gintònics, un dels combinats més beguts i popularitzats en els darrers anys. Sens dubte, una bona opció per tenir a casa quan venen convidats així com per regalar. Com va néixer la idea? Jo treballava en el sector de les begudes i vaig veure que era difícil tenir a casa una varietat tan àmplia de begudes com per poder triar. La idea de MiniBoxBar és que puguis sorprendre als teus convidats oferint-los el seu combinat preferit. En aquest sentit, els nostres estoigs contenen les begudes en mida petita (les anomenades “miniatures”) de les marques més conegudes i més venudes a Espanya. El GlobalBox és un pack amb 24 marques diferents: 6 ginebres, 6 whiskys, 6 roms i 6 licors. També tenim estoigs només de ginebres, de roms, de licors, de whiskys i també existeix l’opció de personalitzar el teu minibar amb les ampolletes que desitgis. I un cop adquireixes el primer, es pot reomplir tantes vegades com vulguis per assegurar-te que el tindràs llest per a la propera celebració. Salvant les distàncies, MiniBoxBar seria com la “Nespresso” dels licors ja que possibilita que els convidats, a banda del cafè, puguin triar la seva copa entre una gran varietat i puguin gaudir dels diferents matissos. Quin és el producte estrella? Ara per ara el GlobalBox és el que té més sortida. I, en definitiva, és el que més bé defineix l’essència i la raó de ser de MiniboxBar. On es pot comprar MiniBoxBar? Des de l’abril de 2015 al web (www.miniboxbar.com) i també a botigues de Sabadell, Sant Cugat, Arenys de Mar, Alella, Olot o Puigcerdà. Sobretot en cellers i botigues gourmet. Teniu competència? La nostra competència seria l’ampolla de mida gran però nosaltres oferim un altre concepte. Volem estar presents a les sobretaules familiars i les que es formen entre amics. MiniBoxBar és una forma xula i desenfadada de compartir la sobretaula entre amics i familiars. Quin és el vostre client tipus? El nostre client és una persona que vol ser un bon amfitrió i sorprendre als seus convidats. Pel que fa a la franja d’edat, solen ser persones majors de 30 anys i amb un cert interès envers la gastronomia i els productes innovadors. Quines projeccions de futur us marqueu? En primer lloc, continuar treballant per donar a conèixer la nostra marca a través de campanyes en mitjans digitals i seguir amb l’expansió territorial, arribant a nous punts de venda. Heu tingut ajuda al ser una nova empresa? Vam ser seleccionats pel Pla Embarca Star-up Catalonia de la Generalitat de Catalunya i ells ens han ofert assessorament durant el procés de naixement de l’empresa. La veritat és que ens ha anat força bé. Quin paper juga ADVISORIA en la vostra empresa? ADVISORIA ens proporciona els seus serveis comptables i financers i sempre és d’agrair comptar amb un “partner” de confiança a qui delegar-li aquestes qüestions.]]>