Les Franqueses és un municipi que compta des d’aquest mes de maig amb unes noves instal·lacions per jugar a pàdel, un dels esports de moda. Es tracta de Nou Padel Les Franqueses (www.noupadellesfranqueses.com), un club impulsat per Àngel Marcos i Maria Àngels Roca. Els amants d’aquest esport poden gaudir de 9 pistes amb gespa d’última generació en un club amb aparcament propi i un edifici social creat perquè l’usuari se senti còmode i ho tingui tot a l’abast. Parlem amb Àngel Marcos per tenir més detalls de Nou Padel Les Franqueses. Per què vas decidir muntar aquesta instal·lació esportiva? Amb el meu amic Francesc Olivencia i la seva dona, la Maria Àngels Roca, ens vam animar a presentar-nos al concurs d’aquesta concessió municipal administrativa perquè ens agrada molt aquest esport i pensem que crear un club on poder practicar, aprendre i conèixer el pàdel és una bona opció de futur. Quin és el teu públic potencial? Avui en dia el pàdel s’ha socialitzat molt i ens dirigim a tota la família. Tenim escola per a grans i també per a petits i la intenció primer és donar-nos a conèixer amb un torneig que farem al juny i anar fent cada vegada més activitats. Com serà aquest torneig? Durarà una setmana i finalitzarà amb un pro-tour que protagonitzarà un jugador professional. Hi haurà pack de benvinguda, premis en metàl·lic pels guanyadors i moltes activitats, la nostra intenció és invertir recursos econòmics per donar-nos a conèixer i perquè la gent s’hi trobi a gust jugant a les nostres instal·lacions. Quina és la diferència respecte la competència? Bàsicament per les instal·lacions, tenim una pista central i 4 pistes a cada costat. Nosaltres hem dissenyat el club només pensant en els requisits del pàdel i això és nota. La gespa és d’última generació i hem creat un equip que donaran un servei professional i amb un tracte agradable. L’edifici social compta amb servei de bar, porxo, recepció, una petita botiga i els vestuaris femenins i masculins. Tot el club està adaptat a les persones amb mobilitat reduïda, hem instal·lat plaques solars i tenim aparcament gratuït per a tothom. Per què has confiat en ADVISORIA? Hi vam confiar perquè en un moment determinat, per un tema laboral, ens van assessorar de forma ràpida i 100% eficaç. Aleshores, quan fa un any vam començar aquesta aventura vam confiar en ells i et puc dir que estem molt contents pel que fa a l’atenció rebuda, la rapidesa i la professionalitat en les gestions que no són poques, quan s’obre un negoci.]]>