ORBIA INVEST, SL, és una empresa de serveis que concep la internacionalització com una oportunitat de negoci que pot permetre als seus clients extreure el màxim partit dels seus avantatges competitius per enfrontar-se eficaçment als desafiaments globals de l’economia i dels mercats. Des del 17 al 26 de gener, els socis administradors d’ORBIA INVEST, Alex Vergés i Manel Fernández, van dur a terme una agenda d’actuacions a Xile. La primera de les accions va ser la constitució, amb partners locals, de la mercantil ORBIA INVEST XILE, S.A.P. Al mateix temps, ADVISORIA va aconseguir iniciar acords de col·laboració amb professionals que tenen implantació en tot el territori xilè. L’objectiu és possibilitar la deguda assistència per aquells clients que tinguin necessitats d’assessorament específic en el país de destí. Durant l’estada es van consolidar les relacions amb actors locals de primer ordre i es van establir marcs d’oportunitat de negoci per empreses clients que havien confiat en les gestions oportunes per part d’ORBIA INVEST. L’experiència de més d’una dècada en estudis sectorials i establiment de relacions efectives en el mercat xilè, permet als responsables d’ORBIA INVEST assegurar que Xile és un país d’oportunitats no només en si mateix, sinó com a plataforma comercial per a Amèrica del Nord, Llatinoamèrica, Àsia i Oceania, donat l’ampli ventall de tractats de lliure comerç subscrits per l’estat xilè, que es consolida com un país estable i segur, amb un elevat índex de compliment dels seus compromisos internacionals, que li ha valgut la qualificació per Economist Intelligence Unit (EIU), com una de les 20 economies més atractives per fer negocis i líder en la regió llatinoamericana.]]>