Vicenç Homs és un dels fundadors i responsables de l’empresa de lloguer de maquinària Germans Homs (www.homs1852.com) amb seu a Cabrera de Mar i amb punts de venda a Barcelona, Sabadell, Girona, Vic i Granollers. La combinació dels valors clàssics d’una empresa amb les solucions que aporten les noves tecnologies han fet que Germans Homs tingui una plantilla de 45 persones i siguin un referent català del sector de la construcció. ADVISORIA és l’encarregada d’assessorar a Germans Homs en temes laborals i fiscals. Com neix Germans Homs? Germans Homs neix l’any 2010 després que l’empresa Grues Homs fos comprada per una empresa de capital risc l’any 2007. El meu germà i jo, en plena crisi del sector de la construcció, vam decidir tirar endavant i posar-nos pel nostre compte creant Germans Homs. Des d’aquell 2007, com heu treballat per continuar en un dels sectors més afectats per la situació econòmica? La nostra forma de treballar combina el valors clàssics d’una empresa de tota la vida amb les solucions que t’aporten les noves tecnologies. D’aquesta forma hem sigut la primera empresa que ha posat en marxa una plataforma de lloguer de maquinària per Internet. En el nostre sector això d’Internet sonava a ciència ficció i nosaltres hi vam apostar des del primer moment. Aquesta forma de treballar, sempre innovant, buscant les novetats dels productes, amb un tracte rigorós, puntual… ha donat els seus fruits. El sector de la construcció està repuntant? Podem dir que el sector, tant a nivell privat com públic, està repuntant però estem molt lluny d’una estabilitat confortable. A més, ara hi ha una factor de distorsió que són les eleccions municipals de maig del 2015, però vaja, podríem dir que, en general, hi ha una pujada sostinguda. La vostra seu està a Cabrera de Mar, però quin és el vostre àmbit d’actuació? Donem cobertura a tot Catalunya amb 6 punts de venda com són Cabrera de Mar, Barcelona, Vic, Sabadell, Girona i Granollers. En el vostre dia a dia i amb 45 treballadors a la plantilla, què us aporta ADVISORIA? Nosaltres vam confiar des del primer moment en ADVISORIA que ens porten els temes fiscals i laborals d’una forma rigorosa i eficaç.]]>