L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (www.apartur.com) es va constituir l’any 2004 amb l’objectiu  d’articular el sector al voltant d’uns objectius comuns, donant veu i vot a totes les empreses, i per servir d’interlocutor a les administracions i d’altres institucions públiques i privades. Tot i així, l’objectiu d’APARTUR va més enllà de defensar els interessos del sector i també ofereix serveis a les seves empreses associades. Precisament en aquest context d’oferir serveis als associats, el president d’Apartur, David Riba, i el conseller delegat d’ADVISORIA, Ivo Florenza, van signar a finals del mes de novembre un conveni de col·laboració. Segons aquesta acord ADVISORIA ofereix a les empreses que formen part d’APARTUR els serveis d’assessorament fiscal, comptable, laboral i serveis jurídics en l’àmbit civil, laboral i mercantil de forma exclusiva i amb avantatges. Apartur ofereix a les empreses associades una borsa de treball, cursos de formació, dades estadístiques, gestiona demandes d’apartaments adreçades directament a l’associació i convenis amb empreses externes com és el cas d’ADVISORIA. Apartur Club]]>