L’actor Pep Plaza (Mataró, 1972) és client d’ADVISORIA des de fa 9 anys. El polifacètic actor és conegut per les seves imitacions a programes com Polònia i Crackòvia de Televisió de Catalunya (TV3). El mataroní es va formar al teatre amateur, en concret a la Sala Cabanyes, i la seva trajectòria professional en el món de la interpretació va començar a TV3 l’any 1992. Des d’aleshores, combina les seves actuacions a ràdio, televisió i teatre. Imites a molts personatges, com els prepares? Escoltant molt les veus i també fent molts visionats per captar els gestos i les expressions dels personatges. Vas començar de molt jovenet… A nivell de teatre vaig començar amb 13 anys a la Sala Cabanyes que va ser la meva escola i també vaig fer col·laboracions a Ràdio Argentona i Ràdio Arenys. Com vas fer el salt d’amateur a professional? Poc a poc, jo combinava la meva feina de venedor d’assegurances amb actuacions a festes d’empresa, festes de barri i també a sales de Barcelona com el Llantiol del Poble Espanyol, la sala Cómico Cómico, la sala Festa Major i d’altres. Així em vaig anar creant un espectacle d’una hora i mitja que, fins a dia d’avui, el segueixo oferint allà on em criden: empreses, associacions… De fet, vaig actuar per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró en motiu de la diada del seu patró. Però el salt el vaig fer un bon dia que l’Espartac Peran em va trucar per anar a un càsting a TV3. Era per fer imitacions al programa “Set de Nit” d’en Toni Solé de la productora El Terrat i així va anar. Després em va cridar en Toni Clapés per anar a Catalunya Ràdio, després a RAC1 i fins a dia d’avui que estic fent Polònia, Crackòvia, un programa també que es diu “Pla Sardà” amb en Xavier Sardà i fent ràdio només els diumenges amb en Jordi Margarit al “Primera pedra” de RAC1. Quins projectes tens entre mans a dia d’avui, a banda d’aquests que comentes? Doncs continuo fent el meu espectacle “I ara què?” i de cara l’any vinent estic preparant un de nou que es dirà “Pep Plaza, el musical”.  Aquests espectacles els pot contractar qualsevol empresa, associació, sala teatral o per festes privades, aniversaris d’empresa… Per què vas confiar en ADVISORIA? Inicialment perquè coneixia personalment a l’Ivo Florenza i vaig posar-me a les seves mans per tot l’enrenou que comporta crear una empresa. I fins a data d’avui han vetllat pels nostres interessos, també amb el temps van sortint coses, necessites un advocat i amb en Manel Fernández també estic molt content amb el tema legal. Fa prop de 10 anys que ADVISORIA t’aconsella, com ho valores? Ho valoro molt positivament i recomanaria ADVISORIA a tots els meus coneguts, familiars, amics i col·legues de professió.]]>