David Janer (Granollers, 1973) és actor i des de fa cinc anys és client d’ADVISORIA. La seva trajectòria professional va començar a Televisió de Catalunya amb diferents papers a sèries com Temps de Silenci o Laberint d’Ombres, entre d’altres. També ha participat a Compañeros i Los hombres de Paco, a les pel·lícules Anita no pierde el tren i Entre vivir y soñar i a l’obra de teatre Celobert. Però el paper que li ha donat més renom és el de Gonzalo de Montalvo de la sèrie Águila Roja. Qué representa aquest paper per la teva carrera? De moment, i tenint en compte els temps que corren, representa una oportunitat d’estar actiu i treballant. Més enllà de tot això, no es pot preveure res: la nostra és una feina molt inconstant, imprevisible. Tant bon punt treballes molt com, de cop i volta, i sense entendre gairebé les raons, et trobes parat… Així que, de moment, a gaudir i aprofitar aquest moment. Águila Roja ha començat la sisena temporada, tenim Gonzalo per molt de temps? Això dependrà molt del públic i de les audiències. Avui en dia,  cada cop més depenem dels espectadors. Hi ha uns límits que els sol marcar la mitjana d’audiència de la pròpia cadena on s’emet. De moment, nosaltres, estem força bé… esperem continuar molt de temps. Quins projectes de futur tens? Seguir en la mateixa sèrie. Les llargues jornades de treball deixen poc marge a pensar en d’altres projectes. Quin paper juga ADVISORIA en la teva carrera professional?  S’encarrega de portar-me tots els papers: declaracions d’iva, hisenda, factures, etc… Com valores el tracte i la professionalitat d’ADVISORIA? Positiu, sinó i sens dubte, ja hauria agafat el cavall i hagués marxat.]]>