De la mà d’ADVISORIA, Jordi Tarragona presentarà, a Mataró, el seu últim llibre Empresa familiar con humor, en el qual tracta un centenar de temes especialment relacionats amb l’empresa familiar. La combinació dels textos de Tarragona, professor del grau en Administració i Direcció d’Empreses del Campus Manresa de la Universitat de Vic, amb les vinyetes d’humor de JL Martín ajuda a entendre millor els conceptes i a fixar els continguts per poder-los recordar amb més facilitat.

L’acte estarà moderat pel director de l’àrea Family Office d’ADVISORIA, Mero Aymà.

Per tal de respectar l’aforament, cal confirmar assistència a la presentació abans del 5 d’abril a través d’aquest formulari.

LAST ENTRIES

Las ocupaciones ilegales, en el punto de mira

Catalunya es la comunidad autónoma que registra más ocupaciones, según los datos del Ministerio del Interior publicados a principios de 2022. Así mismo, de los casos producidos en territorio catalán, un 74%, se concentran en la provincia de Barcelona, especialmente, a...

Novetats a la campanya de la RENDA 2021

El 6 d’abril s’iniciava la campanya de Renda 2021. Una campanya que no introduirà grans canvis tècnics a l’hora de fer-ne la presentació, tot i que sí que es mantindran tots aquells que es van introduir en campanyes anteriors. Sí que s’han introduït alguns canvis...

NEWSLETTER

ADVISORIA WITH THE SPORT

DEVELONICS TECHNOLOGY PARTNER