L’acord de patrocini, signat aquest mes d’octubre, entre ADVISORIA i el Nou Pàdel Les Franqueses serà vigent pels pròxims tres anys i ha estat possible gràcies a l’estreta relació existent, des de fa més d’un lustre. 

Es tracta d’una aliança que arriba després de les limitacions que ha viscut el món de l’esport arran de la pandèmia, i que ara mira cap al futur amb l’objectiu de promoure diferents projectes basats en una filosofia compartida de proximitat, confiança, superació i suport mutu.

En aquest sentit, Francisco Olivenciagerent del Nou Pàdel Les Franqueses, agraeix la confiança d’ADVISORIA en el club i confia que “la col·laboració que comencem avui es tradueixi en un camí exitós per a tots i que puguem ampliar la nostra relació molts anys més”.  Per la seva banda, Helena Novellas, responsable de Comunicació d’ADVISORIA, explica que “el pàdel és un esport en constant creixement i amb aquesta unió, el despatx segueix sumant projectes de col·laboració amb la societat i l’esport del nostre entorn.”

LAST ENTRIES

Las ocupaciones ilegales, en el punto de mira

Catalunya es la comunidad autónoma que registra más ocupaciones, según los datos del Ministerio del Interior publicados a principios de 2022. Así mismo, de los casos producidos en territorio catalán, un 74%, se concentran en la provincia de Barcelona, especialmente, a...

Novetats a la campanya de la RENDA 2021

El 6 d’abril s’iniciava la campanya de Renda 2021. Una campanya que no introduirà grans canvis tècnics a l’hora de fer-ne la presentació, tot i que sí que es mantindran tots aquells que es van introduir en campanyes anteriors. Sí que s’han introduït alguns canvis...

NEWSLETTER

ADVISORIA WITH THE SPORT

DEVELONICS TECHNOLOGY PARTNER