L’acord de patrocini, signat aquest mes d’octubre, entre ADVISORIA i el Nou Pàdel Les Franqueses serà vigent pels pròxims tres anys i ha estat possible gràcies a l’estreta relació existent, des de fa més d’un lustre. 

Es tracta d’una aliança que arriba després de les limitacions que ha viscut el món de l’esport arran de la pandèmia, i que ara mira cap al futur amb l’objectiu de promoure diferents projectes basats en una filosofia compartida de proximitat, confiança, superació i suport mutu.

En aquest sentit, Francisco Olivenciagerent del Nou Pàdel Les Franqueses, agraeix la confiança d’ADVISORIA en el club i confia que “la col·laboració que comencem avui es tradueixi en un camí exitós per a tots i que puguem ampliar la nostra relació molts anys més”.  Per la seva banda, Helena Novellas, responsable de Comunicació d’ADVISORIA, explica que “el pàdel és un esport en constant creixement i amb aquesta unió, el despatx segueix sumant projectes de col·laboració amb la societat i l’esport del nostre entorn.”