Amb l’assessorament fiscal, financer, legal i jurídic d’ADVISORIA, el nostre client Germans Homs Lloguer de Maquinària 1852 SL ha pogut fer un pas endavant en el seu projecte de creixement, adquirint la unitat productiva de la societat Alquileres Alejandre S.L, de Vilanova i la Geltrú, dedicats al lloguer de maquinària pel sector de la construcció i l’obra pública.
Amb aquesta nova adquisició, signada poques hores abans de tancar el 2020, Germans Homs podrà donar servei a tots els clients de Lloguers Alejandre, oferint els mateixos avantatges que tenien fins ara i donant-los, a més, la possibilitat de llogar un altre tipus de màquines, equipament, mòduls i bastides, i donar servei així a tota la zona del Garraf.
Germans Homs amb més de 160 treballadors distribuïts entre la seva seu central a Mataró i les seves onze delegacions comercials a Catalunya, és una empresa familiar de capital nacional fundada per Vicenç i Marc Homs en l’any 2010 i ja compta amb més de 5.000 actius entre maquinària per la construcció i la indústria, bastides i estructures, mòduls prefabricats, maquinària de neteja i jardineria professional

LAST ENTRIES

Las ocupaciones ilegales, en el punto de mira

Catalunya es la comunidad autónoma que registra más ocupaciones, según los datos del Ministerio del Interior publicados a principios de 2022. Así mismo, de los casos producidos en territorio catalán, un 74%, se concentran en la provincia de Barcelona, especialmente, a...

Novetats a la campanya de la RENDA 2021

El 6 d’abril s’iniciava la campanya de Renda 2021. Una campanya que no introduirà grans canvis tècnics a l’hora de fer-ne la presentació, tot i que sí que es mantindran tots aquells que es van introduir en campanyes anteriors. Sí que s’han introduït alguns canvis...

NEWSLETTER

ADVISORIA WITH THE SPORT

DEVELONICS TECHNOLOGY PARTNER