El web www.advisoria.cat estrena nova imatge. La renovació de la nostra pàgina web, disponible en català, castellà i anglès, s’ha fet amb la voluntat d’adaptar el disseny i la usabilitat, així com millorar la navegació per fer-la més atractiva i àgil.

El canvi del web és visible sobretot en quatre aspectes clau:

nou disseny per tal de fer un web més accessible i visual, millorant l’adaptabilitat a mòbils i tauletes.

nova arquitectura de continguts i nou sistema d’ús més intuïtiu.

optimització de la velocitat de càrrega per a facilitar una navegació fluida.

incorporació de millores tècniques, que faciliten la gestió del contingut i el llançament de futures noves funcionalitats.

Des del web també es pot accedir a ADVISORIAnews, el blog on hi trobareu l’anàlisi jurídic, econòmic i fiscal de l’actualitat de la mà dels nostres professionals.

A més, si voleu estar al dia de l’actualitat econòmica i jurídica que us pot ser d’interès, us convidem a subscriure-us al nostre butlletí mensual. Com sempre, la voluntat és oferir-vos #ElMillorConsell.

El nou portal, dissenyat íntegrament per la consultora tecnològica Develonics, amb Roberto González al capdavant, és operatiu des d’avui mateix i comporta un pas més en la contínua evolució que experimenta ADVISORIA. A més, si voleu estar al dia de l’actualitat econòmica i jurídica que us pot ser d’interès, us convidem a subscriure-us al nostre butlletí mensual. Com sempre, la voluntat és oferir-vos #ElMillorConsell.

LAST ENTRIES

Las ocupaciones ilegales, en el punto de mira

Catalunya es la comunidad autónoma que registra más ocupaciones, según los datos del Ministerio del Interior publicados a principios de 2022. Así mismo, de los casos producidos en territorio catalán, un 74%, se concentran en la provincia de Barcelona, especialmente, a...

Novetats a la campanya de la RENDA 2021

El 6 d’abril s’iniciava la campanya de Renda 2021. Una campanya que no introduirà grans canvis tècnics a l’hora de fer-ne la presentació, tot i que sí que es mantindran tots aquells que es van introduir en campanyes anteriors. Sí que s’han introduït alguns canvis...

NEWSLETTER

ADVISORIA WITH THE SPORT

DEVELONICS TECHNOLOGY PARTNER