L’empresa MRC Internacional Training (www.mrctraining.com) es dedica, des de 1988, a entrenar i desenvolupar a les persones que integren equips de treball de tot tipus d’organització amb l’objectiu d’optimitzar els seus resultats.

En aquesta ocasió, i a petició d’ADVISORIA, professionals de MRC van desplaçar-se, el 14 de febrer, fins al Pavelló municipal Eusebi Millan per portar a terme una sessió per a les jugadores i jugadors dels equips sènior de bàsquet de l’ADVISORIA BOET.

En la sessió es va aprofundir en temes com les relacions humanes que es creen dins d’un equip, la importància de la comunicació, el desenvolupament de les actituds, habilitats i coneixements per aconseguir millors resultats com a equip i aconseguir millorar el benestar i la satisfacció dels seus membres.

El gerent de l’AE Boet, Alberto Peña sobre la sessió afirma que “va ser un èxit absolut, un treball molt ben elaborat, en el que ens van proporcionar les idees i eines necessàries per cohesionar i canalitzar tota l’energia positiva i de transferència directe, envers l’objectiu comú. Aprofito, novament, per expressar l’agraïment a ADVISORIA, per fer possible la sessió.”

Els professionals de MRC International Training van estructurar una sessió per prendre consciència d’aspectes que moltes vegades ja coneixem però que per les dinàmiques diàries o d’altres rutines, oblidem o no apliquem. Entre d’altres conceptes es van repassar els següents:

Cohesió de l’equip amb estima, complicitat, coneixement, diversió, comunicació i recolzament entre els seus membres.

Tria la teva actitud cap a una dinàmica positiva perquè la qualitat de les nostres vides depèn de la qualitat dels nostres pensaments.

ADVISORIA patrocina el primer equip femení de l’AE Boet des de la passada temporada i des d’aquesta, la 2019-2020, patrocina tota la secció femenina d’aquest club de bàsquet de la ciutat de Mataró.

]]>

LAST ENTRIES

Las ocupaciones ilegales, en el punto de mira

Catalunya es la comunidad autónoma que registra más ocupaciones, según los datos del Ministerio del Interior publicados a principios de 2022. Así mismo, de los casos producidos en territorio catalán, un 74%, se concentran en la provincia de Barcelona, especialmente, a...

Novetats a la campanya de la RENDA 2021

El 6 d’abril s’iniciava la campanya de Renda 2021. Una campanya que no introduirà grans canvis tècnics a l’hora de fer-ne la presentació, tot i que sí que es mantindran tots aquells que es van introduir en campanyes anteriors. Sí que s’han introduït alguns canvis...

NEWSLETTER

ADVISORIA WITH THE SPORT

DEVELONICS TECHNOLOGY PARTNER