L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) és l’associació que representa aquest sector a la província de Barcelona. APARTUR ha renovat el seu compromís amb ADVISORIA, per cinquè any consecutiu, perquè el nostre bufet d’advocats i economistes assessori als seus associats en àmbits legals, fiscals i laborals.

L’Associació es va constituir el 15 de novembre de 2004 amb la voluntat d’articular el sector al voltant d’uns objectius comuns, donant veu i vot a totes les empreses, i servir d’interlocutor a les administracions i d’altres institucions públiques i privades. Tot i així, l’objectiu d’APARTUR no és només el de defensar els interessos del sector sinó també oferir serveis als seus associats i per això compta amb diversos col·laboradors, ADVISORIA som un d’aquests col·laboradors de forma contínua en els darrers 5 anys.

El nostre equip compta amb professionals experts en la regulació legal i fiscal d’aquest sector amb una gran implantació a Barcelona. En una entrevista al president d’APARTUR, Enrique Alcántara, valorava així la nostra col·laboració: “APARTUR valora molt positivament aquesta col·laboració ja que ens permet oferir a l’associat un servei professional que coneix el nostre sector i que disposa d’un equip específic d’assessorament per les empreses gestores i propietaris d’habitatges d’ús turístic.”

LAST ENTRIES

Las ocupaciones ilegales, en el punto de mira

Catalunya es la comunidad autónoma que registra más ocupaciones, según los datos del Ministerio del Interior publicados a principios de 2022. Así mismo, de los casos producidos en territorio catalán, un 74%, se concentran en la provincia de Barcelona, especialmente, a...

Novetats a la campanya de la RENDA 2021

El 6 d’abril s’iniciava la campanya de Renda 2021. Una campanya que no introduirà grans canvis tècnics a l’hora de fer-ne la presentació, tot i que sí que es mantindran tots aquells que es van introduir en campanyes anteriors. Sí que s’han introduït alguns canvis...

NEWSLETTER

ADVISORIA WITH THE SPORT

DEVELONICS TECHNOLOGY PARTNER