L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) és l’associació que representa aquest sector a la província de Barcelona. APARTUR ha renovat el seu compromís amb ADVISORIA, per cinquè any consecutiu, perquè el nostre bufet d’advocats i economistes assessori als seus associats en àmbits legals, fiscals i laborals.

L’Associació es va constituir el 15 de novembre de 2004 amb la voluntat d’articular el sector al voltant d’uns objectius comuns, donant veu i vot a totes les empreses, i servir d’interlocutor a les administracions i d’altres institucions públiques i privades. Tot i així, l’objectiu d’APARTUR no és només el de defensar els interessos del sector sinó també oferir serveis als seus associats i per això compta amb diversos col·laboradors, ADVISORIA som un d’aquests col·laboradors de forma contínua en els darrers 5 anys.

El nostre equip compta amb professionals experts en la regulació legal i fiscal d’aquest sector amb una gran implantació a Barcelona. En una entrevista al president d’APARTUR, Enrique Alcántara, valorava així la nostra col·laboració: “APARTUR valora molt positivament aquesta col·laboració ja que ens permet oferir a l’associat un servei professional que coneix el nostre sector i que disposa d’un equip específic d’assessorament per les empreses gestores i propietaris d’habitatges d’ús turístic.”