L’empresa Bombeos Gutiérrez, SL, client d’ADVISORIA des de fa més de 10 anys, dedicada principalment al bombeig de formigó, i amb una llarga experiència en el sector, ha sigut íntegrament venuda a la societat Pumping Team, SLU.

En aquesta operació de M&A, ADVISORIA ha assessorat i acompanyat als venedors des de l’inici de les negociacions davant una complexa operació de compravenda que finalment ha culminat amb èxit.

Aquesta és la tercera operació d’èxit d’aquestes característiques que ADVISORIA realitza durant aquest any 2019.

Entre els nostres professionals comptem amb experts en aquests tipus de transaccions, som professionals especialitzats en les qüestions mercantils, financeres, fiscals, laborals, i jurídiques que aquestes operacions requereixen.

]]>

LAST ENTRIES

Las ocupaciones ilegales, en el punto de mira

Catalunya es la comunidad autónoma que registra más ocupaciones, según los datos del Ministerio del Interior publicados a principios de 2022. Así mismo, de los casos producidos en territorio catalán, un 74%, se concentran en la provincia de Barcelona, especialmente, a...

Novetats a la campanya de la RENDA 2021

El 6 d’abril s’iniciava la campanya de Renda 2021. Una campanya que no introduirà grans canvis tècnics a l’hora de fer-ne la presentació, tot i que sí que es mantindran tots aquells que es van introduir en campanyes anteriors. Sí que s’han introduït alguns canvis...

NEWSLETTER

ADVISORIA WITH THE SPORT

DEVELONICS TECHNOLOGY PARTNER