La Festa Major de Granollers 2019, on tota la ciutat es tenyeix dels colors Blanc i Blau, ha estat un èxit pel que fa a la participació ciutadana.

Enguany ADVISORIA ha estat un dels patrocinadors d’aquesta festa on la tradició, la cultura popular i la gresca fan que la ciutat sigui un pol d’atracció.

Una representació dels professionals d’ADVISORIA van voler participar del pregó el dia 29 d’agost que va anar a càrrec de la plantilla del primer equip femení del Handbol Granollers. Un discurs on les jugadores del KH-7 BM Granollers van recordar els 75 anys d’història del club i van reivindicar la igualtat de gènere en l’esport i en tots els vessants de la societat.

]]>

LAST ENTRIES

Las ocupaciones ilegales, en el punto de mira

Catalunya es la comunidad autónoma que registra más ocupaciones, según los datos del Ministerio del Interior publicados a principios de 2022. Así mismo, de los casos producidos en territorio catalán, un 74%, se concentran en la provincia de Barcelona, especialmente, a...

Novetats a la campanya de la RENDA 2021

El 6 d’abril s’iniciava la campanya de Renda 2021. Una campanya que no introduirà grans canvis tècnics a l’hora de fer-ne la presentació, tot i que sí que es mantindran tots aquells que es van introduir en campanyes anteriors. Sí que s’han introduït alguns canvis...

NEWSLETTER

ADVISORIA WITH THE SPORT

DEVELONICS TECHNOLOGY PARTNER