ADVISORIA comença el curs 2019-2020 amb bones notícies i és que la consultora tecnològica i de sistemes Develonics es converteix en partner empresarial, ampliant els serveis que oferim als nostres clients.

La ràpida evolució de les noves tecnologies obliga a les empreses a innovar i transformar tots els seus processos de negoci. Tots els canvis tecnològics necessiten l’actualització, transformació, innovació, optimització i migració del sistemes. Partint d’aquesta premissa, el nostre objectiu és comptar amb Develonics, amb Robert González al capdavant, perquè ens permeti continuar essent capdavanters en les nostres àrees.

El nostre objectiu és incorporar paulatinament aquestes millores i oferir, entre d’altres, el següents serveis:

  • Anàlisi i diagnòstic de la situació, tecnologia i aplicacions.
  • Definició de requisits i necessitats tècniques, funcionals i operatives.
  • Avaluació i priorització.
  • Selecció i implantació de solucions tecnològiques.
  • Pla de proves i criteris d’avaluació.
  • Automatització dels processos.

Per qualsevol dubte o ampliació de la informació us podeu posar en contacte amb l’equip d’ADVISORIA pels canals habituals de comunicació.  

]]>