S’acaba un any que ha estat il·lusionant per a nosaltres. Estrenàvem el 2022 amb l’arribada dels nostres 25 anys. Tota una efemèride per a ADVISORIA, que ha estat el fil conductor i part del motor que ha fet moure aquest 2022 l’engranatge d’aquest projecte empresarial i de vida, per alguns de nosaltres.

Un quart de segle que ens arriba en un moment de plena maduresa, amb ambicions de futur i amb l’expertesa necessària per poder seguir oferint #ElMillorConsell a tots aquells qui cada dia ens confien una part important de la seva vida.

Els qui ens coneixeu ja sabeu que ADVISORIA evoluciona constantment i ja tenim els ulls fixats en el demà, però sense oblidar la importància de l’avui, de l’aquí. Ens esforcem cada dia per donar resposta i garantir-vos la tranquil·litat en tots aquells assumptes que ens confieu i, a més a més, estem amatents per aprofitar les oportunitats que ens brinda el camí, sempre fent honor i bandera dels valors que representen el nostre tarannà.

Arribats a aquest punt, tenim clar que aquests 25 anys ens obren la porta a nous reptes perquè volem sumar-ne, com a mínim, 25 més i això implicarà esforç, tenacitat, professionalitat, compromís, i perquè no dir-ho, un polsim de sort.

El més rellevant dels somnis, més enllà d’aconseguir-los, és seguir tenint-los i, arribats a aquest punt, seguim somiant, seguim creant amb fortalesa i determinació.

Gràcies per fer-nos confiança. Bones festes i feliç 2023 per a tothom!