En un moment en el qual la inflació de costos pot posar en perill la rendibilitat de les nostres empreses, és important que els gestors de les pimes o autònoms tinguin el màxim d’eines possibles per a gestionar les conseqüències d’aquesta nova realitat. És rellevant saber quan podré traslladar els increments de costos al meu client (no sense dificultat) i quan no. I en aquest últim cas, cal veure quines alternatives de gestió puc utilitzar.

El pròxim divendres 18 de novembre, de 9 a 13:30h, el Tecnocampus acollirà el seminari exclusiu que impartirà l’Institut d’Estudis Financers per tractar les següents qüestions:

  • El problema de la inflació en el compte de resultats per a moltes empreses i autònoms. Alguns conceptes previs de gestió. Veurem com afecta la inflació als comptes de resultats de les empreses i veurem empreses que poden traslladar aquest increment de costos al client (i analitzarem perquè) i altres tenen més dificultats en fer-ho.
  • Per què focalitzar en la gestió de preus? Mostrarem com la importància de la gestió de preus per a maximitzar els beneficis de l’empresa.
  • Com posem els preus als nostres productes? Veurem les principals estratègies que tenen les empreses per a posar preus als seus productes i serveis. Analitzarem els punts forts i febles de cada una d’elles.
  • La percepció de valor i la sensibilitat al preu del client. Respondrem a preguntes com: què valora el meu client? I quan està disposat a pagar per aquest producte o servei? Claus a l’hora de fixar els preus dels meus productes i serveis.
  • Estratègies de fixació de preus. Aquí mostrem diferents estratègies per a fixar preus i caldrà que cada empresari determini quines són susceptibles d’aplicar en el seu sector.
  • Preus psicològics i descomptes. Farem un apunt sobre els preus psicològics i veurem els efectes que els descomptes tenen sobre el marge de l’empresa. I és que no sempre vendre més, implica guanyar més.
  • Exemples pràctics. Ja per acabar veurem dos exemples d’empreses que estan aplicant estratègies de preu explicades en la sessió.

Per a més informació, envia’ns un e-mail a advisoria@advisoria.cat

Per formalitzar la teva preinscripció al seminari has d’omplir el següent el formulari: https://forms.gle/Enx91SnNEFNjzhTy9

El seminari està valorat en 150 €, però si t’inscrius abans de l’11 de novembre, el cost serà de 120 €!