ADVISORIA ha tancat un important acord de patrocini amb el club Balonmano Granollers per a les pròximes tres temporades. ADVISORIA serà el nou sponsor de tots els equips masculins i femenins de l’entitat, a excepció dels equips masculins de Lliga Asobal i Obra Social i el femení de DHF, així com els denominats “Granollers Blancs i Blaus”, per a les pròximes tres temporades.

Amb aquesta aliança, des d’ADVISORIA seguim fent política de marca, reforçant novament el nostre compromís amb els valors inherents a l’esport i, especialment al de base i al femení, que cada vegada més va conquerint la rellevància que mereix.

Des d’ADVISORIA “ens fa molta il·lusió haver arribat a un acord amb el BM Granollers perquè, com empresa amb seu a Granollers volíem estar al costat d’un club esportiu insígnia i d’una de les associacions més rellevants per la ciutat. Amb el patrocini, fem palesa la filosofia de proximitat, esforç i superació que compartim, així com fem visible a tots els nostres clients la contribució que fem a l’equip”. Per la seva banda, des del club destaquen que “és un gran honor poder tenir empreses de casa com ADVISORIA al nostre costat; amb el seu esforç i compromís ADVISORIA ens ajudarà en el nostre camí i esperem que la relació pugui durar molt temps”.