Montserrat Cabré (www.montserratcabre.com) està al capdavant d’un centre especialitzat en el tractament de lesions funcionals mitjançant l’Osteopatia i la Fisioteràpia. En concret, la seu es troba al carrer Sant Joaquim, 32, al centre de Mataró on treballa amb els seus pacients tot tipus de lesions, dolències i altres problemes de salut d’una format integral amb un equip multidisciplinari. Entre els seus serveis hi ha Osteopatia per a adults, pediàtrica, Fisioteràpia, Dietètica i Nutrició, massatges, Drenatge Limfàtic, sessions de prepart i també de postpart. Un centre on cuiden de la teva salut.

Quan vas decidir dedicar-te a l’Osteopatia? I quina ha estat l’evolució del negoci?

Jo primer em vaig llicenciar en Fisioteràpia i vaig començar a exercir a diferents centres on vaig tractar des de gent gran, esportistes, lesionats d’accidents i altres tipus de pacients. Em vaig adonar que hi havia lesions que es tornaven a repetir i em vaig preguntar quina era la causa, una resposta que la Fisioteràpia sola no me la donava. Aleshores vaig estudiar Osteopatia per saber l’origen de la dolència.

Quins són els principals beneficis per a la salut de l’Osteopatia?

Són molts, amb una primera visita els pacients ja noten moltes millores. Nosaltres, el meu equip, tractem totes les tipologies de l’Osteopatia: l’estructural que mira columna i pelvis; la visceral que mira els òrgans i també la cranial. Per tant, aquí ja veiem moltes coses perquè sovint van relacionades i al treballar-les conjuntament, la millora és general.

Hi ha ara més problemes d’esquena que abans?

Jo crec que no, però sí que la gent es cuida més. Jo el que recomano és dues visites anuals a l’osteòpata, en general, després s’ha de veure cada cas en particular en funció de molts aspectes com el tipus de feina, pràctica d’esport, nivell d’estrés, etc


Quines són les principals dolències amb les que t’arriben els pacients?

Lumbàlgia és una de les més freqüents, també cefalees, i cervicàlgies. Però aquí tractem tot tipus de dolències, estem especialitzats en pediatria i també en tractament del sòl pelvià. Especialitzar-se és important per desmarcar-se de la competència. També disposem d’un espai on fem classes dirigides per millorar la postura, la flexibilitat … Oferim un ampli ventall de serveis per millorar la salut.

Com valores l’any 2019 i què li demanes a nivell de negoci al 2020?

L’any 2017 és quan em vaig traslladar del carrer Sant Bru al centre del carrer Sant Joaquim amb el meu projecte de posar al servei dels pacients un equip multidisciplinari. Aleshores, al 2020 li demano continuar creixent oferint el mateix bon servei de sempre.  

Des de quan treballes per ADVISORIA i com ens valores?

Doncs estic molt contenta amb els consells i tracte rebut, em porteu tots els temes fiscals i laborals d’una forma molt professional i eficaç.

]]>